uvex equestrian

Waar je ook rijdt, een UVEX helm biedt je altijd perfecte bescherming. Ze voldoen altijd aan de hoogst gestelde veiligheidseisen en worden volgens de meest actuele veiligheidsnormen geproduceerd. De UVEX caps zijn lichtgewicht, hebben een goede ventilatie en de binnenvoering is uitneembaar. Uniek is dat de helmen in omvang én in hoogte verstelbaar zijn, waardoor ze volledig naar wens aanpasbaar zijn. Of je nu gaat voor een klassieke look of juist meer fashionable, UVEX heeft voor ieder wat wils.

UVEX is een groot, 90 jaar oud familiebedrijf, gespecialiseerd in veiligheidsproducten. Door de jarenlange ervaring heeft het bedrijf veel knowhow op het gebied van helmen, en voldoen alle helmen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Bij UVEX vind je een helm voor iedere ruiter: van jong tot oud, en van beginner tot topsport! Bekijk hier meer van UVEX.

Artikelen over uvex

uvex gloves actie

25% korting* op uvex handschoen naar keuze. Ontdek alle uvex handschoenen hier! In te leveren bij een ruitersportwinkel bij jou in de buurt. Uvex store locator: https://www.uvex-sports.com/en/find-a-retailer *In te leveren vanaf 1 december 2022 tot 15 februari 2023. 

De slimme uvex beschermengel

De uvex Tocsen crashsensor Met zijn intelligente noodoproepsysteem biedt de uvex elexxion Tocsen helm meer veiligheid wanneer je alleen rijdt. De Tocsen crash sensor is geïntegreerd in de elexxion Tocsen helm, maar is ook los verkrijgbaar. Het systeem maakt via...

De vele mogelijkheden van een uvex helm

De vele mogelijkheden van uvex  Dressuur, springen, eventing, of gewoon recreatief: de uvex rijhelmen zijn voor iedere discipline geschikt en bieden zowel een goede look als veiligheid. Hoge kwaliteit materialen, aantrekkelijke looks en een optimale fit voor een...
nl_NLDutch