Over ons

De platformen van de EquiBrands Club bieden informatie en inspiratie over de merken en hun topproducten. Met al hun passie, knowhow, enorme drive en teamwork runnen Patrick en Anneloes EquiBrands Club met veel enthousiasme.

Patrick Jurriens

Met een ruime schat aan praktijkervaring, gecombineerd met een vlotte babbel en zakelijk inzicht, werkt Patrick al ruim 15 jaar in de sales van ruitersportmerken. Hij begon zijn carrière als internationaal springruiter en besloot later die kennis en kunde toe te passen als vertegenwoordiger van verschillende merken in de paardenbranche. Met zijn grote passie voor paarden en paardensport kan Patrick zijn producten en merken op de juiste manier overbrengen naar de klant.

Patrick Jurriens - Equibrands Club

Anneloes Jurriens-Verfurth

Anneloes begon haar carrière in de paardensport en is nog steeds regelmatig in het zadel te vinden. Ze maakte van haar passie haar werk door aan de slag te gaan met de sales van een grote ruitersportzaak. Met een flinke dosis ervaring op zak, besloot ze een aantal jaar geleden haar eigen bedrijf op te starten, waarin ze diverse ruitersportmerken vertegenwoordigt. Het enthousiasme en de ruime ervaring binnen de paardensport deelt ze graag met haar klanten. Met haar gedrevenheid zowel binnen de paardensport als binnen de sales, zoekt Anneloes altijd naar mooie kansen voor samenwerking.

Anneloes Verfurth
nl_NLDutch