BOSS Equestrian

BOSS Equestrian biedt een mix van lifestyle kleding en paardrijkleding, voor zowel mannen als vrouwen. De focus ligt op functionaliteit, pasvorm en kwaliteit. De kledingcollectie is aangevuld met een kleine collectie paardenaccessoires. De Hersft/Winter collectie van 2023 is beschikbaar in de kenmerkende BOSS kleuren: zwart, wit en camel. De Lente/Zomer collectie van 2024 heeft een meer uitgebreid assortiment aan kleuren.

HUGO BOSS is een toonaangevend mode- en lifestylebedrijf in het topsegment. Ze bieden hoge kwaliteit dames- en heren kleding, schoenen en accessoires. Het bedrijf volgt een portfolio-strategie, waarbij het HUGO BOSS platform momenteel bestaat uit twee sterke merken: BOSS en HUGO.

BOSS en HUGO zijn twee zeer sterke merken, die zich duidelijk van elkaar onderscheiden met een kenmerkende stijl, maar allebei aan dezelfde hoge standaarden qua kwaliteit, pasvorm innovatie en duurzaamheid voldoen. Behalve hun kenmerkende maatkleding biedt BOSS ook meer casual looks en vrijetijdskleding. Deze twee stijlen worden samengebracht in een look waarin je overal voor de dag kunt komen.

 

Artikelen over BOSS Equestrian

BOSS Equestrian FW’23

BOSS Equestrian is een nieuw gezicht in de paardenwereld, en wát voor één! De BOSS Equestrian kledinglijn is sinds het najaar van 2023 wereldwijd verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde premium partners en via de website van BOSS. De FW ’23 collectie bestaat uit een...
nl_NLDutch