Tommy Hilfiger Equestrian

Tommy Hilfiger is één van ’s werelds bekendste en meest toonaangevende mode- en lifestyle ontwerpers. Ze staan internationaal bekend hun klassieke Amerikaanse stijl: strakke ontwerpen met een twist. Tommy Hilfiger Equestrian heeft nu zijn eigen hippische collectie gelanceerd, die ook gebaseerd is op de sportieve geschiedenis van het merk.

Tommy Hilfiger Equestrian biedt fans van het merk producten in een sportieve stijl, waaronder een reeks topkwaliteit rijbroeken, jassen en showshirts voor wedstrijden of de dagelijkse training. Daarnaast biedt de collectie ook hoodies, poloshirts en t-shirts. De kleding is zowel voor beginnende als professionele ruiters.

De nieuwe collectie is verkrijgbaar in de Tommy kleuren red, white en blue. Zoals altijd biedt de hele collectie veel comfort en heeft het een prestatiegericht ontwerp voor alle ruiters.

Tommy Hilfiger is een merk dat mode creëert die inclusief is en niets verspilt. Daarom maken ze gebruik van duurzame materialen zoals organisch katoen en gerecycled stretchmateriaal.

De keuze is aan jou!

Wil je Tommy Hilfiger Equestrian volgen op social media? Volg dan #TommyHilfiger @thequestrianfamily en #TommyHilfigerEquestrian #TommyEquestrian #THEMustHave.

Instagram – thequestrianfamily
Facebook – thequestrianfamily

 

Artikelen over Tommy Hilfiger Equestrian

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

nl_NLDutch