Tommy Hilfiger Equestrian

Geniet van je paard in stijl en ontdek de nieuwe Tommy Hilfiger Equestrian collectie voor alle disciplines en niveau’s. Springen of dressuur, training of wedstrijd, regen of zonneschijn. Straal vertrouwen uit en zie er op je best uit in Tommy Hilfiger Equestrian. Een klassieke wedstrijdoutfit, een alledaagse look voor training of super comfortabele polo’s of hoodies voor in je vrije tijd: het is allemaal beschikbaar in een brede variatie een kleuren en materialen, om je paardrijoutfit een boost te geven. We kennen de hoge eisen die aan paardrijkleding gesteld worden.
Onze kleding presteert zowel in het zadel als naast het paard, in alle weersomstandigheden en zelfs weg van stal. De materialen worden zorgvuldig geselecteerd en ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende bedrijven die werken met de beste technologie en duurzaamheid, om aan jouw behoeften te voldoen.

Kijkend naar de Tommy Hilfiger Equestrian collectie voor dames en heren vind je echte eyecatchers, zoals het klassieke wedstrijdjasje en de wedstrijdrijbroek, met zowel knie- als volledige siliconen grip, of onze Equestrian Statement polo shirts. De producten zijn ook geschikt voor jonge ruiters en kinderen met kledingmaten beginnend vanaf XXS. En vergeet niet: ook een selectie van hoge kwaliteit dekens, oornetjes en zadeldekjes zijn in de Tommy Hilfiger Equestrian collectie opgenomen, dus ook je paard kan goed voor de dag komen.

De keuze is aan jou!

Wil je Tommy Hilfiger Equestrian volgen op social media? Volg dan #TommyHilfiger @TommyHilfiger en #TommyHilfigerEquestrian #TommyEquestrian #THEMustHave.

Instagram – thequestrianfamily
Facebook – barneyandbaxtersports

 

Artikelen over Tommy Hilfiger Equestrian

TESTERS GEZOCHT: Tommy Hilfiger Breeches Pro

Deze rijbroek heeft het allemaal: geweldige siliconen fullseat/knie grip, een telefoonzakje met rits en hij is gemaakt van een lichtgewicht 4-way stretch zomer softshell gestructureerd materiaal met hoge vochtafvoerende en sneldrogende eigenschappen. We zijn op zoek...
nl_NLDutch