De nieuwe uvex vida planet

Paardrijden staat misschien niet te boek als de meest duurzame sport ter wereld, maar uvex equestrian brengt daar nu verandering in! De uvex vida planet handschoen is gemaakt van ruim 55% gerecycled materiaal en is duurzaam geproduceerd. Daarmee is het niet alleen een handschoen met de vertrouwde kwaliteit die je van uvex gewend bent, maar ook een handschoen die bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Over het duurzame aspect kan je natuurlijk niet anders dan enthousiast zijn, paardrijden combineren met het verminderen van je ecologische voetafdruk is altijd een goed idee. Helemaal wanneer je niet hoeft toe te geven op de kwaliteit van je handschoen. Ze zijn lichtgewicht en ademend, waardoor ze perfect zijn voor de warme zomerdagen. De stof voelt zacht aan op de huid en biedt ook nog eens UV-bescherming.

Een van de belangrijkste aspecten van paardrijhandschoenen is de grip die ze bieden op de teugels. De geruwde palm van de vida planet zorgt voor een uitstekende grip, zelfs bij nat weer of wanneer je paard wat enthousiast wordt. De combinatie van functionaliteit en duurzaamheid is echt een winnende combinatie! Een aanrader dus!

Lees hier meer over uvex vida planet

 

nl_NLDutch