Equibrands Club X Studio Paradepaard met Joyce Lenaerts

Studio Paradepaard verzameld de échte verhalen uit de paardensector, zonder poespas, maar recht uit het hart. Luister nu de eerste aflevering van een reeks van 5 afleveringen met Equibrands Club!

Het prachtige en veelzijdige bedrijf wat Joyce met haar man Marcel in de afgelopen jaren heeft opgebouwd, bestaat inmiddels uit een sportstal, handelsstal én fokkerij. Zelf richt Joyce zich voornamelijk op het wedstrijdrijden. “Ik ben écht een wedstrijdruiter. Ik moet een doel hebben om naartoe te werken.” Marcel houdt zich vooral bezig met het trainen en coachen van buitenlandse klanten en met de fokkerij. Ook in de werkzaamheden vullen zij elkaar perfect aan. “Wanneer ik iets voel tijdens het trainen, kijkt hij altijd even mee en overleggen we dit samen. Dit werkt voor mij super fijn!”, vertelt Joyce.

Het ultieme doel waar Joyce op dit moment naartoe streeft is Grand Prix rijden met haar favoriete én zelf gefokte hengst: Iconic. “We geven hem natuurlijk de tijd die hij nodig heeft. Maar wie weet kunnen we dit jaar al ons doel behalen!”

Luister de aflevering via Spotify hier!

nl_NLDutch