eQuick Aero Magneto boots

Gebruikersreview – De eQuick Aero Magneto boots heb ik nu al lange tijd in gebruik en ze maken hun verwachting helemaal waar! De eQuick Aero Magneto boots zijn stal- en transportbeschermers, die zijn uitgerust met magneettherapie (N35 neodymiummagneten). Naast goed ondersteunen en beschermen tijdens transport of op stal, hebben ze ook een goed werkende therapeutische functie.

Het magnetische veld stimuleert de bloedsomloop en kan zwellingen en ontstekingen verminderen. Ook het herstelproces wordt bevorderd. Hier op stal worden de Aero Magneto boots zeer regelmatig gebruikt voor meerdere doeleinden. Ze zijn super fijn als stal- en transportbeschermers, maar ik gebruik ze voornamelijk vanwege hun magnetische functie. Ze kunnen worden ingezet bij paarden met blessures om zo het herstelproces te helpen, en ik gebruik ze regelmatig bij paarden die na trainingen soms lastig herstellen of snel opgelopen beentjes hebben. Hierbij helpen ze echt, en na gebruik zijn de benen zichtbaar dunner!

Fijn is ook dat de Aero Magneto boots zeer stevig zijn en goed blijven zitten. Ze zijn makkelijk en snel aan- en af te doen en daarnaast zorgen de ventilatiegaten ervoor dat de paardenbenen niet opwarmen en dat er een goede luchtcirculatie is. Heel gemakkelijk is dat de boots in de machine te wassen zijn en daardoor dus zonder problemen bij verschillende paarden gebruikt kunnen worden.
Voor mij echt een topproduct dat hier veelvuldig wordt gebruikt!

nl_NLDutch