Equibrands Club X Studio Paradepaard

Studio Paradepaard verzameld de échte verhalen uit de paardensector, zonder poespas, maar recht uit het hart. Luister nu de eerste aflevering van een reeks van 5 afleveringen met Equibrands Club! 

“Beiden begonnen zij hun carrière in de paardensport als (internationale) ruiter en amazone. Eenmaal verweven in deze branche zijn zowel Patrick als Anneloes aan de slag gegaan binnen de sales. Anneloes wilde van haar passie haar werk maken en besloot haar ambitie voort te zetten. Een aantal jaar geleden startte zij haar eigen bedrijf in het vertegenwoordigen van ruitersportmerken. Patrick zijn ervaring en knowhow binnen de paardensector wist hij, in combinatie met zijn passie voor paarden, perfect over te brengen als – inmiddels ervaren – vertegenwoordiger van diverse merken.

En om het compleet te maken, kwam hij tijdens zijn carrière een paardenmeisje uit Limburg tegen, die exact dezelfde passie deelde! Samen zijn zij nu dag én nacht in de weer met datgene waar zij het meest gelukkig van worden.”

Luister de aflevering via Spotify hier!

 

en_USEnglish