De nieuwe uvex rijhelmen: ongeëvenaarde veiligheid naar de nieuwste normen 

De nieuwe uvex rijhelmen zien er beter uit dan ooit. Van glamoureuze looks met glans en glitter tot sportief en strak: voor iedereen is er een model te vinden. Niet voor niets dragen veel topsporters de uvex helmen en weten ook hobbyruiters de helmen te vinden. Belangrijk is ook dat de nieuwe uvex helmen aan de nieuwste en meest strenge veiligheidseisen voldoen.

De beste bescherming volgens de nieuwste norm

Optimale bescherming, een perfecte pasvorm en een mooi ontwerp: zo heb je van alles wat je te paard nodig hebt het beste in één helm. De nieuwe EN1384:2023-06 veiligheidsnorm legt de maatstaf voor de bescherming voor ruitersporters nog hoger, waarop uvex de nieuwe exxeed collectie ontwierp. Voor deze nieuwe modellen ontwikkelde uvex speciaal de nieuwe EPS-binnenschaal, die uit drie delen van verschillende diktes bestaat. Hiermee biedt de helm de best mogelijke bescherming en voldoet deze aan de nieuwe norm. De uvex exxeed helmen worden volledig in Duitsland gemaakt en dragen daarom met trots het label ‘Made in Germany’.

Voor iedereen een passend model

Het paradepaardje van de nieuwe exxeed collectie is de uvex exxeed flash. Een helm die het grootste podium verdient met zijn maximale glamour. Met maar liefst 3.133 originele Swarovski® kristallen op de satijnen bekleding met een raamwerk van glanzende lak is dit een absolute eyecatcher. Ook het kinband systeem van vegan leer werd nieuw ontwikkeld met een verstelbare Y-verdeler. Door de 3D-IAS versteller kan je de helm altijd op jouw maat aanpassen voor het beste draagcomfort.

Ook opvallend is de uvex exxeed glow: een glamoureuze look met meer dan 450 originele Swarovski® kristallen en een glanzende schaal. Deze helm is in 3 kleurstellingen beschikbaar.

De uvex exxeed MIPS zorgt voor een zeer sportieve look. Deze helm heeft daarnaast nog extra ingebouwde veiligheid met de MIPS technologie en een strakke, sportieve look. Het MIPS systeem beschermt het hoofd tegen sterke draaibewegingen tijdens valpartijen met zijwaartse impact.

Op de website van uvex vind je alle nieuwe uvex exxeed modellen, waar er gegarandeerd één van jouw smaak bij zit!

en_USEnglish