Laat je voeten zich goed voelen!

Ontdek de rijlaarzen en schoenen van TONICS

Als ruiter moet je niet alleen goed te voet zijn, maar vooral goed voor je voeten zijn. Je brengt vaak vele uren per dag door in je rijlaarzen, en bent vaak onderweg. Of het nu gaat om stalwerk, intensieve training in het zadel of het slepen van hindernispalen… Als ruiter verg je veel van je lichaam, van top tot teen. Daarom is een hoogwaardige uitrusting belangrijk, en dat begint bij het juiste schoeisel.

Net zoals wij de hoeven van onze paarden uitsluitend aan een goede hoefsmid toevertrouwen, moeten wij ook voor onze eigen voeten zorgen. Daarom focust TONICS op gezondheid en de feel-good factor – naast andere belangrijke aspecten zoals functionaliteit en kwaliteit. De rijlaarzen en schoenen van TONICS bewijzen met hun modieuze design ook nog eens dat gezonde voeten er niet saai uit hoeven te zien!

Samen met professionele ruiters zijn de ontwikkelaars bij TONICS voortdurend bezig om de producten nog beter, nog comfortabeler en nog geschikter te maken voor dagelijks gebruik. Een zeer speciale focus ligt bij de ‘wellness voor de voeten’. Daarom hebben alle modellen een ergonomisch voetbed dat precies is aangepast aan de anatomie van de menselijke voet. Dankzij het anatomische voetbed worden de voetspieren ondersteund en wordt een gezonde bloedsomloop gestimuleerd. De lichte, voorgevormde binnenzool zorgt bovendien voor een bijzonder zacht loopgevoel. Zweven op wolken kan niet alleen te paard, maar ook met de juiste schoenen! Omdat elke voet individueel moet worden bekeken, kan de binnenzool van alle TONICS-producten worden verwijderd. Dit betekent dat ook orthopedische schoeninlegzolen mogelijk zijn.

Wie nog meer wellness voor zijn voeten wil, kan kiezen voor het SPACE II-model van TONICS. Deze sportieve, elegante enkellaars is waterdicht en heeft een innovatieve binnenzool die, dankzij de zilverionen die hij bevat, voor een beter klimaat in de schoen zorgt. Deze zooltjes hebben een antibacteriële werking, verminderen de vorming van ziektekiemen en remmen ook onaangename geurtjes. Een geïntegreerd hielkussen ontlast ook de voeten en fungeert als schokdemper. Dus 10.000 stappen per dag (of meer!) zijn geen enkel probleem!

TONICS heeft er zijn werk van gemaakt om ervoor te zorgen dat ruiters zich volledig comfortabel kunnen voelen in hun schoenen. Want niet alleen een gelukkige paard maakt een gelukkige ruiter – datzelfde geldt ook omgekeerd!

Bekijk hier de complete website van TONICS.