Schockemöhle Sports

Functioneel, comfortabel en stylish

Naast de looks spelen ook functionaliteit, kwaliteit en draagcomfort een belangrijke rol. Ruiters brengen veel tijd door in de buitenlucht en worden daardoor vaak urenlang blootgesteld aan de zon. Om de huid te beschermen tegen zonschade, hebben de meeste rijbroeken van Schockemöhle Sports daarom een geïntegreerde UV-bescherming. Daarmee heeft een zomers ritje in de zon geen onaangename gevolgen meer! Over de zomer gesproken… Tijdens het warme zomerweer werk je jezelf tijdens het rijden of uitmesten vaak in het zweet. Daarom zijn alle modellen ademend en voeren de broeken het vocht naar buiten af. Het elastische stretchmateriaal zorgt voor de nodige bewegingsvrijheid – per slot van rekening heet het niet voor niets paardensport.

Eindeloos comfortabel

Wie veel tijd rondom huis en stal doorbrengt, wisselt waarschijnlijk regelmatig heen en weer tussen joggingbroek en rijbroek. Het goede nieuws is: de rijbroeken van Schockemöhle Sports zijn zo comfortabel dat u ermee op de bank in kunt zitten. Er zijn geen storende naden in de kniezone en de flexibele beenstukken aan de onderkant van de pijp zorgen ervoor dat er nergens druk of schuurplekken kunnen ontstaan.

Voor ieder wat wils

Het enige probleem is nog: keuzestress! Of je nu alleen kniestukken of een volledig grip-zitvlak wil, kleine stras-accenten of een sportieve logoprint… voor iedere smaak heeft Schockemöhle Sports de juiste rijbroek in vele kleuren beschikbaar! En wie zegt eigenlijk dat je maar één rijbroek in je kast mag hebben?!

Bekijk hier de complete website van Schockemöhle Sports